Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ett tack

Fredag

många tankar

både glada,
lite ledsna,
ögonen tåras,
får sinnet bli tyngre.

Möte meden person

förändrar hela sinnelaget

innan var det glatt,

nu snett,

vint,

helt fel sinnelag.

Samtal om jobb,

ekonomi,

nedskärningar,

frånvaro eller inte frånvaro.

Inget alls tillbaka,
ser ej det man gör,
hur man sliter,
fastän man ensamstående är.
Bara negativt,
aldrig ett tack,
aldrig vilket bra jobb du gör.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 21:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra och berörande skrivet
en text med stor igenkännings faktor
2011-10-15

  Rise Little One
Vissa var bara så, men man behöver inte ta det personligt eller?
2011-10-15

    AA VIP
Bra skrivet...berörande..
2011-10-14

  Ninananonia VIP
Berör.. bra skrivet...
2011-10-14

    Ken Cassel
Det ska mycket till innan riset blir till ros, Lillia!
Ja, tyvärr, så är det nog så
:)

Kramar!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77