Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringsstorm, som börjat ta form.

Med ensamheten som min enda vän,
kaffet min trogna kompanjon,
sätter jag mig ned,
och skriver igen.

Mitt liv i en enda stor förändringsstorm,
men jag trivs bättre nu,
i allt detta nytt,
nu när allt börjat ta form.

Men tillbaka på ruta ett,
sa förväl till min största källa,
av tröst, av lust, av förståelse,
det var allt annat, än lätt.

Jag saknar att vara kär,
det är en bortglömd känsla,
någonstans därute, finns,
någon för mig, på denna sfär.

Ömkar min tid,
tittar, söker,
men inte finner,
någon att, vila bredvid.




Bunden vers (Rim) av //Nikita
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-15 00:55



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Fin text och man känner lätt igen sig, i orden du yttrar.
Hoppas du snart finner din varma famn.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita