Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlöshet


Rastlösheten är en löpeld,
som målar horisonten svart.

Mörknar himmelen,
då gryningen anländer.

"Är det här än?"

Jag letar efter stjärnorna,
i detta täckande mörker.
Förgäves.

Klockan ringer snart.
En rädsla ringer igenom mina sinnen.

Om jag är nu blind,
kanske är jag då också döv?

Hur vet jag när det är dags,
att möta gryningen...
Att vakna.




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-21 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

//Nikita