Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Varför är jag så rädd, för att vara lycklig?




Fri vers (Fri form) av //Nikita
Läst 404 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-18 02:43



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Kanske för att du inser att allt kan gå förlorat
2015-07-18

  cerberus
Den eviga frågan.
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

//Nikita