Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...min far...


Demensens svarta hål...



Katten ska få mat...

rödbetssallad och honung på ett fat...



©yvonne eriksdotter2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-15 09:39



Bookmark and Share


  zallander
Kort och koncist. träffsäker
2011-12-01

  Michaela Dutius
Smärtan i att se en älskad gå in i skymningslandet skildrar du skickligt i få ord
2011-11-12

  LassO
sånt vi alla fruktar
2011-11-05

  Anna*
Aj, så ömt och smärtsamt med bara få ord. Applåderar din förmåga att fånga sårbarheten ...
2011-10-18

  edikt/Benedikte
Skört...
2011-10-16

    ej medlem längre
...och vi står hjälplöst bredvid och lider, så maktlösa.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter