Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som guld i minnet

Jag tror du minns livets vackra

Stannar gärna och vandrar över öppna landskap

Dödens gräns är bara vingad atmosfär

Vackert flyter du ut i solens sken. Glänser över gran och fur

Och minnet av dig är evigt. Alltid lysande

 






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-15 13:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bedårande vännen
2011-10-17

  Ronny Berk
ser bilden av vandringen över det öppna landskapet; rubriken och nämnandet av dödens gräns för mina tankar mot sakrala förtecken...
2011-10-15

  mare VIP
Fin !
2011-10-15

    ej medlem längre
tycker OM!
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish