Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst  är den sorglig...men allt är inte glatt




MED BRUTEN VINGE

Med bruten vinge

jag ser mina vänner

resa till ett varmare land

Medan jag blir kvar i höstkallt vatten

Min make stannar hos mej

så länge som han kan

Förtvivlat fasar vi för vinternatten

 

Vi ser hur dagen alltmer mörknar

Födan sinar

och jag mattas ut

Vi ber om ännu lite blekblå sol

och putsar varandras fjädrar

till ett värdigt slut

 

Så ser jag maken lyfta uti dimman

Försvinna

Jag sänker mitt huvud

inför min sista timma

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-15 16:38



Bookmark and Share


  vargpakten
du hade rätt. jag gillar den mycket.
har själv känt mig som en fågel med bruten vinge då de andra fåglarna flyger till varmare länder över vintern...
tycker mycket om hur du relaterar till naturen !
2011-11-21

  ~alruna~
så stämningsfullt och vackert...
2011-10-20

  Linda CH VIP
Mycket sorglig men vacker text.
2011-10-20

  Katarina O´Nils Franke
Sorgsen, stark.
2011-10-20

  Stjärnfall
AJ! Den här gjorde fan ont. Tårögd blev jag också!
2011-10-16

    Rolf Zandén
Mycket sorgsen griper tag i en, bra skriven APpLÅD!
2011-10-16

  aol
gripande sorgligt vackert skaldat vännen,
2011-10-15

  Seglaren
Gripande naturbild.
Mycket fint.
2011-10-15

  Jakob Drakros
Sorgsen dikt
Gillar :)
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP