Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HET

Het

är min längtan

 

Het

är min blick

 

Het

är minas händers vandring

 

Het

är du

 

Het 

är din längtan

 

Het

är din kropp där dom vandrar

 

Tagen

är du

 

Tagen

är jag

 

Tagen

av stunden med varandra

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 17:42



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
En het stund men det låter skönt, du lyckas med hettan.
2011-10-15

    ej medlem längre
Wow, yeah, great!

Passionerat i höstkvällen, och föredömligt koncist uttryckt också
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP