Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätta

Lita inte på dina sinnen
dina ögon din hjärna
och speciellt inte ditt hjärta
Du ser inte du fattar inte
när hjärtat lurar dig
att du funnit
Den Rätta.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-10-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP