Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narkissos och jag

Jag fastnade i skuggan av mig själv

Jag hade målat ett storslaget självporträtt och stelnade av rädsla att inte kunna leva upp till dess förväntningar

Drunknade i ett oändligt hav som jag försökte svälja

Stod sedan nedbruten

Men mer levande i en nedbrunnen skog




Fri vers av micke ahlborg
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-10-15 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg