Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

alla vägar leder
tillbaka
de nya stigar jag bryter
bryter inte av
alla riktningar riktas ständigt
tillbaka




Fri vers av yoakimu
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi hamnar så lätt i de djupa, gamla hjulspåren . . .
2011-10-16

  AgnesP
Bra!
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu