Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid kaffet

Fullt hus i en ensam morgon,
mot eftermiddagen till
kaffekopp, morgondimma
kräver påtår.
Doftar ljuvligt i köksvrån,
vid elementet där jag sitter,
beundrar solen mot hustaken.
Bob Hund vibererar genom tystnaden,
genomsyrar ödelägger tystnaden.

vid elementet där jag sitter,
tänker på oavslutade kapitel
genvägar och kärleken och
ledsamheten ensamheten,
tröttheten, friheten. samhörigheten.




Fri vers av Blumma.
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-16 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.