Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet


Skada mig

Snälla säg mig att allt det där
jag levt för är en mardröm
säg att det finns mer
som är värt att dö för
men inte måste dö av

skada mig

skär itu mig med din verklighet
och se mig förblöda
se mig, bara se
snälla säg att jag gjort allt fel
att det finns mer kvar

skaka mig

vänd mig rätt
och skrik sönder mig

skada mig

för att visa
att det aldrig
hade behövt göra så ont
så ont




Fri vers av Healing
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-16 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar på nåt sätt
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Healing