Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänskan är egentligen en egendomlig maskin...


Man maskin

är en maskin
tickar och så
av skinn ben
ett genomskinligt skelett
som få

dricker diverse rusdrycker
för starten

speciellt lördagar
hackar den

motorn
min egna drift

drivs av diverse medikamenter

speciellt söndagar
hackar den




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-10-16 14:06



Bookmark and Share


  Olliwer
Åh jag gillar liknelserna och uppbyggnaden. Samt slutklämmen, som sitter där den skall. bra gjort
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman