Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är de dax igen




VRIDEN

Nu vrider man klockan

fram eller tillbaka

Så nu för tiden

är klockan vriden

Om man själv

 inte hänger med den nya tiden

Då får man känna sej

som klockan

vriden

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 17:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag var vänstervriden ett tag.
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP