Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG MÅR SÅ DÅLIGT



Jag mår så dåligt och vill
bara stänga av mig själv
dö en stund eller sova
bort smärtan som gör mig
så svår,

att jag håller på att
känna mig galen av att bara
stå ut i denna galenskap av
fångenskap min kropp omger mig


tid att lägga sig ned att dö en stund
för att jag är trött på att vara vaken
i helvetets känslor jag forsar gode gud
ta min börda gör mig mjugg lycklig innan
jag gör nått som kapar av min själv från
jordelivet för jag orkar inte mera snart
att vara i denna kropp och själ vill inte orkar
står inte ut en sekund till




Fri vers av Fånga dagen
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 18:06



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vet hur det känns och jag ångrar bittert att jag sökte hjälp hos den privata vården genom Carema hjärnhälsan. De plågar mig nu med räkning till inkasso utan att först skicka krav om obetald räkning. Det gäller en läkarräkning två år tillbaka och de har tagit med ränta också. Enda bevis på att jag betalat något är en annan räkning som de skickade krav på för ett läkarbesök efter det första. Konstigt att de inte då krävde mig på att betala båda. Men mår man dåligt ska man få lida än mer och ständigt bli påmind om att man måst söka hjälp, men det är sista gången jag söker hjälp i den privata vården. Landstinget skulle aldrig skicka ut krav 2 år i efterskott.
2011-10-17

  LassO
Så kan man känna det ibland, man undrar varför man kanske är det för att man ska inse, hur bra man mår, när man mår bra? Vet inte säkert men de känns så... Själv mådde jag piss, och värre ändå, men just nu, precis just nu, få mår jag lysande, strålande, fantastiskt.... och hade jag tagit till nån eller nåt av de saker som jag tänkte på då, så hade jag inte upplevt, nu...

varför skriver jag så, kanske för att du ska påminnas om att vi alla ibland mår skit, livet är ner.... och upp... för oss alla, just nu ner för dej, upp för mej, rent mentalt, en annan dag, en annan tid, precis tvärtom, ta min ord, som du vill... Kram på dej Ja texten ja den är väl, en bild av tiden, en bild av din tid, men den tiden är inte heller den, för alltid...
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen