Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid teet

 

Ensam kväll i fullt hus,
Nick Cave strömmar genom
tystnadens sömmar.

sittandes med mitt gröna te,
med blåbärs smak. vid elementet
i köksvrån, blickar ut i en svart kväll.

tänkandes funderandes
om en annan verklighet
tillgivenhet, ensamhet.
Oändlighetens obeslutsamhet,
oviljan och otämjt begär, brinner i knutar
men jag blundar, gömmer mig i min sfär.





Fri vers av Blumma.
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-16 18:49



Bookmark and Share


  Missi VIP
Vilket flöde du får till i slutet! Slående sanning, tycker du fångar ungdomens kval bra. Gillas starkt!
2012-04-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande sinnesnära gömning, ack det är. Skönskrivet, som alltid, som det nog ofta blir, där med dig, och en kopp thé.
2011-10-17

  Shininkagemusha
"oviljan och otämjt begär, brinner i knutar
men jag blundar, gömmer mig i min sfär."

Mycket snyggt. Melankoli i stilren form.
2011-10-16

  Larz Gustafsson VIP
"This is a weeping song, a song in which to weep"
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.