Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesin har somnat i sängkammaren





jag ångrar djupt
allt jag har gjort

ingenting

jag ångrar ingenting
av allt jag inte har gjort

allting

har jag gjort ingenting
har jag gjort allting

har jag ångrat
eller inte ångrat

har jag inte gjort nånting
har jag inte gjort allting

vad finns kvar
att ångra

vad finns inte kvar
att ångra

att bestiga en sten
att stena en bestigen

det är dina ögon ditt mähä
som gjort mig hudlös

hur ska jag kunna göra nånting
åt dina ögon

ångra dom

det här är vad du får
du var ånger

vi bodde i varandra
två kannibaler

åt
ångrade oss




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-16 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ånger är ett sundhetstecken.
Piaf var osund.
Och vi vet ju hur det gick.
2011-10-17

  Pirjo VIP
bara åt ett håll brorsan..
motsols hela vägen...
skogenbergetvattnet...
2011-10-16

  /Isabel
Gillade texten (men titeln?).
Speciellt då nedan, redan nämnda rader:

"det är dina ögon ditt mähä
som gjort mig hudlös"

"vi bodde i varandra
två kannibaler"


Jo, nästintill smått genialiskt.
2011-10-16

  Sonja Sidorow Lapington
dina texter slår ibland hål på mig såsom denna!
2011-10-16

  Seglaren
- det är dina ögon ditt mähä
- som gjort mig hudlös

... dom raderna är bäst och säger det mesta
fortsätt skriva du, Gunnar
du får inte lägga av nu när du äntligen är på rätt väg
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP