Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Producerat under en skrivarsession på fik. Titeln given av Anna Wallde.


Blanka Blad


Ett hån. En spottloska i ansiktet.
Ett krokben på skolgården, en gliring i duschen efter gymnastiken
eller en mössa kastad högt upp i flaggstången.

Ett skratt. En kamratlig klapp på ryggen.
En hjälpande hand, ett besvarat telefonsamtal när det verkligen behövdes
eller en kopp varm nyponsoppa i pulkabacken.

Ett svältande barn. Ettusen svältande barn.
Folkmord, systematiska avrättningar och våldtäkter för att namnen låter lite olika
och ingen maktfaktor i världssamfundet har något intresse i ett land som saknar exploateringsbara tillgångar.

En påse ris. Tusen påsar ris.
En beväpnad makt som räddar fler liv än den förgör, ett leende från soldaten med automatvapen
och medicin åt den insjuknade modern.

Ett hugg

En Kyss

Mig först

Du också

Stäng ut

Bjud in

Blanka blad

Vita sidor


Du håller din penna i handen.
Vad kommer du att skriva?




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-16 19:50



Bookmark and Share


  wildrose
Intressant, jag skriver snusk :)
2012-01-17

  Celticgirl VIP
Jag kommer skriva det som faller mig in! Intressant text att läsa!
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha