Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

portvakten

 

 

 

Havet står så nära nu,
vid portvakten,
som inte sett vintern,
som inte vet om isen bär.

Vattnets tyngd mot mitt bröst.

Jag orkar andas,
inte tala nu,
inte sakna eller be.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-17 09:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2011-10-17

  Anders Perols
Väldigt finstämt om det tyngda.
2011-10-17

  Ingela Svenson VIP
Så vackert, som ett uppvaknande...
2011-10-17

  Börje Larsson
andaksfullt.....
2011-10-17

  LenaJohansson VIP
fin ton
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP