Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt eller inget eller det mesta på ett kort...


Överblicken

i spegeln
ingen idé att kolla

kollar in det andra utanför
ramen

istället

och en värld öppnar sig liksom

ser ett lik gåendes längst avenyn

det kunde ha varit
göteborg

drar en vals

otakt
tretakt
för ett kolli

hon kunde ha varit vem som helst
men hon var min

vän

en i balans akten

det hela utvecklar sig till att bli en
charad
bland alla andra
med clowner och sälar
med sillar och sallad som belöning

ingen idé

att löpa linan ut
den drar ihop sig ändå på mitten




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-17 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman