Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhelst du behöver

Önskar jag kunde

ta bort all smärta

all orolighet

alla besvikelser

du redan varit med om

Finns för dig

närhelst du behöver

närhelst du vill min son

Min härlige underbara kille

min hand är utsträckt

min famn finns när du otrygg är




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 18:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och ömsint till din son
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77