Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlare

En del samlar poäng på elitnivå.

Andra på pengar

sakta de växer

på hög

på tvärs

överallt.

Någon samlar på kapsyler,

varför inte smycken

eller brev med vackra frimärken på.

En del samlar på

minuspoäng

på kontot

kommer aldrig vidare

står och stampar

utan vänner

utan värme

utan vänskap.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så!
2011-10-19

  anits VIP
Tänkvärt och berörande
2011-10-17

  Ninananonia VIP
Berör..
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77