Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfikna ögon

Ser du morgonens klara glans?
Känner du den där känslan av höst?

Ta dig tid
vid en lugn stund
var sund

Ställ klockan några minuter tidigare
kika ut med nyfikna ögon




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-17 18:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra!
2011-10-19

  anits VIP
Mycket bra tankar...........
2011-10-17

  Ninananonia VIP
:) ja.. härlig känsla..
2011-10-17

    Birgersdotter VIP
ja, mycket bra!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77