Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL RO OCH FRID

För mej till lugna laguners vatten

Och låt mej se en yta med ro

Låt mej vila ögat mot en molnfri himmel

Låt mitt öra på tystnaden tro

Låt inga onda tankar nå in i min själ

Låt en ljummen bris göra mej väl

Låt mej drömma om hur livet slulle kunna vara

Låt mej glömma livets strid

Så låt mej känna lugna laguners rena vatten

Låt de två mej till ro och frid

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-17 20:41



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Att få uppleva den inre friden
är en underbar upplevelse,
som överglänser allt materiellt.
2011-10-21

  Anna*
Längtansfull vädjan - en bön om ro och frid! Applåderar ditt flyt i lagunen
2011-10-18

  Johan Bergstjärna VIP
En mycket fin bön att ta till mitt hjärta.
2011-10-17

  Ninananonia VIP
så fint... ro
2011-10-17

    ej medlem längre
En välformulerad önskan...vi alla bär på, tror jag
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP