Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel kallas det


Så var man bara ingen alls

såld för en axelryckning
och en halvhjärtad kram

vad ser du när du blundar?
jag ser tvivel bortom havet




Övriga genrer av raphaela
Läst 695 gånger
Publicerad 2006-01-11 23:53



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ser också tvivlet bortom havet när jag blundar,
men känner samtidigt trygghet i vissheten om
att det finns en liten strand i en stilla vik
för mig att finna - min alldeles egna strand
där jag en dag kommer att kunna vandra
hand i hand med den kvinna som är ämnad för mig
- Det är vad jag oftast ser på min sida av havet när jag blundar
och lyckas förtränga det tvivel som tyvärr också ibland gror inom mig ...
2006-01-15

  Ms Lovecraft
Snyggt. Stilrent. Enkelt om det som inte är det.
2006-01-15

  Daniel_78 VIP
jag tycker din text sticker i mina ögon
jag läser den om och om
och säger suck

gillar den mycket! speciellt;

Så var man bara ingen alls
....
Vad ser du när du blundar?
jag ser tvivel bortom havet
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela