Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överraskning

 

 

 

Där, vid apoteket, i hörnet.

Där väntar ödet och en folkmassa,
i färd med att be för sina helgon.

Jag var aldrig inblandad i brottet;
det är en överraskning att jag ens är här
som privatperson.

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-17 21:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att be TILL helgon är definitivt ett brott. Eller till Maria.

"Tutti Frutti Alice, don' t you know what's waiting 'round the corner?" (Elton Motello)
2011-10-18

  Ingela Svenson VIP
tjusigt, överraskande och ödesmättat!
2011-10-17

  lodjuret/seglare VIP
Ja, själv var jag inne i banken när jag fyrade av mina pistoler mot personalen då de tvekade en stund för länge med att hysta över sekinerna. Men att det skulle vara ett såsom brott kan jag inte hålla med om, jag har konto i den banken och jag ville bara göra ett större uttag.
2011-10-17

  AgnesP
Wow!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP