" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 En mening i denna text är icke min: "aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig i din famn" - bob hund, det överexponerade gömstället




Dör lite

jag dör lite. trygghet sökes fast jag drunknar i den. kanske för jag vet att det inte håller det spricker och dör ut. någon någon som fångar mig i mitt fall, fallande handlöst. Genomtänkt, men mitt hjärta är poröst, som ett språng ett hopp, ett spjut i mitt hjärta.  aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig i din famn. ute på de sju haven, en box utan fönster, jag kommer aldrig i hamn aldrig hamn. ett litet kikhål sipprande ångest, ut i mitt bröst, darrar på min röst, vaggandes illamåendes. En hand att hålla, för balansens skull bara tillsvidare, tills jag har gått vidare. livet går vidare.




Fri vers av Blumma.
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
måhända du behöver trygghet, från en sida, men frihet, åt en annan.

stark betänkande skrivelse, i vilket fall.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.