min livshandbok är ett ödmjukt "kanske"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min livshandbok är ett ödmjukt "kanske"




njut i det meningslösa

 

 

älska idag 

 

i ord är kärlek lättare,

ty allt kommer ske annorlunda. 

 

jag berättar sen

utanför tid och rum

 

kom

 

vill känna din lukt

vill känna din värme

vill känna din rygg

 

älskar,

när vi är sårbara

 

älskar, 

när vi ligger sked

 

sakta,

följ mig till sömns

 

låt oss njuta i

det meningslösa.

 

 




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-18 06:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skickligt att fylla det meningslösa med värme i stället för kyla, mörker och tomhet. det vi tror är ett kanske kan i backspegeln se ut som ett ja (inte aj), men det behövs kanske ett rätt långt kanske för det. Kanske är väldigt starkt, fast man inte tror det. Du har tagit upp det förut, fint!
2011-10-20

  AgnesP
Mycket fin. Tycker om orden och rytmen.
2011-10-18

  Ninananonia VIP
:) Vackert .. I ord..
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist