Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det vara...


En komik

det tragiska är

att vi tragiskt nog bara är
där vi är

men

det positva är att
vi tragiskt nog bara blir en del av tragiken




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman