Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
både fåglarna och tystnaden instämmer i dikten


på tu man hand






ni vet hur det kan vara
man står där mitt i skogen
och talar med sig själv
skryter om svampskörden
och beklagar sig
över sin olyckliga kärlek

så kommer det en annan typ
( en tredje ? )
och vill slå sig i slang

då blir man ju bara så där
jäkla upprörd
och man får vänligt men bestämt
att be vedernbörande
hålla klaffen
tills man talat färdigt

ja svårarare än så är det inte
och varför
ska man göra det mer komplicerat
än det redan är




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 12:38



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tror att många kan känna igen sig och instämma i detta! =0)
2011-10-19

  Pirjo VIP
You Glorius !
2011-10-18

  Pirjo VIP
Du får inte en droppe mer än vad du behöver min kära stjärnsyskon... och det finns en som heter Gloria, ha henne med dig..
2011-10-18

  Pirjo VIP
Hör bara det som fastnar och leta efter det i dig själv,de är där för din skull >< och tvärtom..
2011-10-18

  Lili Samuelsson VIP
mi lajk. gillar det där med dialog. för visst är det så. där står man liksom och snackar. med sig själv
och vill inte bli avbruten.
hur som tycker jag om tonen i det här
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP