Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den bästa av världar

 

 

 

Vi lever i den bästa av världar -
namnsdagar och segerkransar!

Döden står stilla likt ett objekt;
likt ett hugg i ryggen
från en söndagsskolekamrat.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 21:09



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Jaa, visst är det för jäkligt....
2011-10-20

  Ingela Svenson VIP
Ännu bättre nu!
2011-10-19

    ej medlem längre
Kusligt snygg
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Söndagsskolan har kommit till just p g a dödens inträde i världen.
Men den kommentaren kommer du förmodligen att ogilla.
2011-10-19

  lodjuret/seglare VIP
Jag älskar bilden men försöker inte egentligen 'förstå' texten, jag möter den bara och zickzackar mellan orden som står att läsa mellan raderna. Jag vill veta vem som målat tavlan. Textens upphovsman känner jag redan. Det är en kvinna som sett vattnet forsa ur stuprören och ned i rännstenarna på sin mammas gata.
2011-10-18

  Ingela Svenson VIP
Så blev det i världen, denna tid av yttersta dagar!
2011-10-18

  stella
Ruggigt vardagsrum!
2011-10-18

  AgnesP
oj så bra!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP