Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter kärleken

Jag hittade ditt brev idag
ett brev om kärlek

det var länge sedan nu
det var länge sedan du skrev det där brevet

dina ord om längtan, ord om lycka
jag minns den här dagen

jag minns den där stunden som du beskriver
vi var glada då, vi var kära

vi utforskade varandra
vi hade funnit tillit

jag tänker på om vi hade kunnat spara den där dagen
sparat den där dagen i våra minnen

burit den med oss
och visat upp den för oss själva

varje gång vi tvivlade
varje gång som vi körde i diket

vad hade hänt om vi kunnat respektera varandra
respekterat varandra och förlåtit oss själva
för alla våra tillkortakommanden

och tagit vara på den lusta
den lusta som vi kände den där dagen
då skrev ditt brev till mig.







Fri vers av Jesper E VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP