Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puppetmaster

Under himlens djup fann jag stärnklaror

Ritade grenar av nakna träd klistrades mot stadens siluett

Som om månens ljus hälldes upp över den begynnande natten

 Så strilade en silversky över hustaken . I hjärtat av varje hem lyste småljusen i riktig låga. Värmde livet i rutinernas marionetter

Lågan tindrade som sanna stjärnor i verkliga ögon. Levande




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-18 22:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Uti alltets allt!
2011-10-20

  Kalle.O
Drömskt levande och mycket vacker...
2011-10-19

  aol
underbart vackert skriftat vännen,
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish