Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tardigraden

Ett köttätande björndjur, 0,3 mm långt kan leva som död i tiotals år. Hoptorkad till en skrynklig massa äter det inget, rör sig inte nervsystemet är helt bortkopplat. En droppe vatten förvandlar allt! På några minuter återvänder livet. En människa helt utan kärlek lever men svagt. När en ny kärlek vattnar det förtorkade hjärtat blomstrar hela skapelsen.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 23:18



Bookmark and Share


   
Snyggt!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP