kent" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha så konstigt det blev! Inget att förlora. "Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor Jag kan inte ens stå När du inte ser på Och färglös som en tår blir jag Utan dina andetag" kent


du är glaskross

jag vill komma åt dig

på något sätt skilja hud från kött

jag vill du ska känna mig

men du måste veta;
jag är inte en självklarhet (eller?)


stannar inte om du går
då försvinner jag också

letar efter
det jag hittat i dig



desperat genom tusen ansikten

någonstans insikten


du är den enda


...


och till och med löven är äldre än vi

...

äter krossat glas

och tänker på

dig








Fri vers av HjälpMigFly
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 21:22



Bookmark and Share


  Kalle.O
Riktigt bra!
2011-10-24

    Birgersdotter VIP
smärtsamt vacker
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

HjälpMigFly
HjälpMigFly