Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om att drömma

En dröm om att drömma


De föds i optimismens tid
Vid ungdomens omedvetande

Drömmar om livets gång
Drömmar om lyckliga år

Med ungdomens kraft
Drömmar fyller upp dagar

Drömmar om kärlek
Drömmar om förtroende

Men med ålder kommer kunskap
Om livets verkliga sidan

Sidan som suddar bort optimismen
Sidan som dödar drömmar

Varför kan man inte dö
Tillsammans med sina drömmar?




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-19 08:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tappa inte dina drömmar....
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros