Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar inte

 

 

 

sover stående
i kön på ICA

jag orkar inte hälsa
jag orkar inte betala

jag vill leva som jag lär
men jag lär mig aldrig

kan någon förklara
trygghet kontra otrygghet -

kan någon förklara varför
jag hela tiden går ut genom dörrar -

vad ska man tro
om himlar som skymmer;
är de inte längre giltiga?

jag hade en ryggsäck full med svar
när jag sprang efter Aries på stjärnhimmelen -

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-19 13:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
I denna känner jag igen mig. Bra skriftat. Gillar särskilt strofen om himlar som skymmer.
2011-10-20

  Börje Larsson
du träffar återigen helt rätt....!
2011-10-20

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-10-19

  Ingela Svenson VIP
Åter i ICA-butiken, sovandes denna gång! Kärt återseende!
2011-10-19

  Larz Gustafsson VIP
In through the outdoor...

Så om jag någonsin kommer in på den där speciella ICA-butiken - som bara du och jag vet var den finns - och jag ser någon som sussar i kön så vet jag vem jag ska rusa fram och krama om.
2011-10-19

    ej medlem längre
som om du skriver om mig...
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP