Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens saknad

 

Tystnaden värker
       segt i

nattens skepnad

saknaden knarrar
      i golven

påminner om dina

fotsteg.




Fri vers av Maya
Läst 638 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-12 10:56



Bookmark and Share


  Erik L
Väl skrivet! Bra liknelse med saknaden som knarrar i golven!
2007-11-15

    inmeddiginålsögatkamel
Bra skrivet.

- Jag hör hur det knarrar i golvet faktiskt!
2006-08-11

  Anders P VIP
den här gillar jag. Känner hur du lyssnar efter ljuden i saknaden. Minsta knäpp väcker hoppet men dess naturliga förklaring (katten, brasan som sprakar, En bil utanför) släcker det igen. Natten förstärler känslan
2006-02-18

  Daniel_78 VIP
mmm

saknaden knarrar i golven
påminner om dina fotsteg.

rader som gillar
2006-01-12

  Christer VIP
fin och slående bild!
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya