Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir fint ändå

Vinden darrar, himlen skiner lätt,
dörren knarrar och solen smyger in.
Träden dansar med varandra, med sig själva,
med allt det fortfarande gröna
med allt hemskt och med allt det sköna.
Kylan biter och frostens säsong påbörjas när som helst,
Stockholmsvintern kommer utan nyheter,
det blir fint ändå.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-20 08:45



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Gillar den här, den är härlig på något vis, fastande speciellt för:
"Träden dansar med varandra, med sig själva",
härlig strof!
2011-10-26

  vera gade VIP
i motsättning till de allra flesta andra lyckas du oftast med en riktigt bra sista rad - applåderas..
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling