Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du sett?

Har du sett?


Har du sett
Dagar utan hopp?

Barnens matta ögon
Utan något liv i dem

Barn som ser
För mycket ondska

Barn som aldrig
Upplever mat

Barn som vet inte
Vad hem betyder

Barn utan
Barndom

Maktlöshet i deras lilla kroppar
Så oskyldiga

Har inte fått chansen
Andra bestämde

Tom blick utan liv
Tomt liv utan glädje

Har du sett
Deras ögon?




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 09:17



Bookmark and Share


    Anneli A
Det finns oerhört många barn med dessa "tomma blickar"
Jag känner förtvivlan när jag läser.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros