Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mor är poet

 

 

 

barnen är omsjungna -
deras mor är poet

hon är uppryckt ur jorden
hon är tagen ur sitt sammanhang 

hon är satt i en arbetsstol 
för att föra protokoll över orden

mor ror tvärs över Atlanten
far är rar och stannar kvar

mor ror tillbaka över havet
och går i land vid solnedgången

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Catharina Edin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-20 15:08



Bookmark and Share


  Joakim Wahlberg
Väldigt målande text!
Heja Catharina :)
2011-10-23

  anits VIP
så underbart och fängslande som bara
du kan fånga läsaren
2011-10-22

  Ingela Svenson VIP
Vilken härlig tanke, så går diktandet till!;=)
2011-10-21

    ej medlem längre
En massa härliga konkreta bilder får jag av denna text ... gillar.
2011-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Härlig koppling till Sörgården där,
Vyerna vidgas: Från Sörgården till New York.
2011-10-20

  Daniel_78 VIP
du är ju väldigt speciell,
förstår att de sjunger
hav och land
känns som urmodern
2011-10-20

  Seglaren
Fantastiskt infantilt!!!
2011-10-20

  AgnesP
!!!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP