Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SOLEN LÄNGTAR

Som solen längtar varje dag

att få smälta i sitt hav

Så längtar även jag

Att så bli ett med dej

Att gömmas

helt omsluten

av din famn

 

Som solen ej hör stormen då

Vill jag ock bortom orden stå

De vore fel

att tala

se

Att känna

är att rätt förstå

som solen längtar

längtar jag

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert skriven..
2013-01-17

  Alva Johnsson VIP
Även jag längtar...
att kunna skriva så vackert.
2011-10-21

  Alva Johnsson VIP
Även jag längtar...
att kunna skriva så vackert.
2011-10-21

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Poetiskt vacker - både text och bild!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP