Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsserum

Det gör så ont att viljan min säger åt mig att hålla i,
men kraften i rörelsen och din ovilja tvingar mig
att långsamt låta känslan glida mig ur händerna.
Tiden är koncentrerad på en kort period men det har
ordats många timmar och ett tycke har kommit,
livet sitter sådär obekvämt likt en för liten sko just nu.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-21 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling