Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen utan minne

En man från en bänk föll
efter ett slag i bakhuvudet, nu minns han inget alls.
En familj tar hand om honom tills dess att han kan stå,
äta och gå på egen hand.
Mannen får ordning på sitt precis startade liv,
han får ett jobb, träffar en dam och hjälper ett band
att explodera ut med den musiken dom egentligen vill spela.
I en melankolisk inramning så har han fått det bra,
han trivs trots få leenden, vilket ändå inte är en kvittens på välmående.
Telefonen ringer,
signaler går sju,
cigaretten släcks med hjälp av ett finger
och mannen får veta att han från livet innan slaget har en fru.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 11:30



Bookmark and Share


  vera gade VIP
min kommentar blir, efter att ha läst din presentation och ett antal dikter, att du är nöjsam att läsa, den här sista med ett riktigt pang på slutet..
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling