Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihaiku, en unik 3, 5, 4 ;)




gråta

svara du

mörkrets heta flod

jag känner dig




Bunden vers (Haiku) av Per Blomqvist
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-21 14:22



Bookmark and Share


  Börje Larsson
en bra dikt behöver inte vara lång om den säger lika mycket som den här.....bra!
2011-10-25

  Börje Larsson
en bra dikt behöver inte vara lång om den säger lika mycket som den här.....bra!
2011-10-25

  Minkki VIP
den sätter sig i halsen...den unika
2011-10-24

  stella
Sköljer över...:)
2011-10-22

  AgnesP
få ord skulle det ju vara:) men man kan ju alltid fundera över vad fårord är för något.
2011-10-21

  AgnesP
Oerhört fin. Med får ord beskriver du mycket.
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist