Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets lek

Det började som en lek.
En lek som blev på liv och död.
Det var dig mot mig.
Ingen av oss vann, istället en del av våra
själar försvann.




Fri vers av MissK
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-01-12 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissK
MissK