Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streck

På sista sidan brukade det stå, ditt namn med ett hjärta.
Sen kom nästa och du var borta.
Du var ett namn och ett streck.

Sen kom kärleken, som jag ville få till ett streck.
Det hjälpte inte.
Nu var det ärr i hjärtat, inga streck.




Fri vers av MissK
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-01-12 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissK
MissK