Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag drömmer mig bort, till en plats långt bort.
Där du ska vara med och världen med mig se.

Du är den som jag drömmer om.
Du är den som alltid finns där.

Jag vill rymma bort, med hjälp av din eskort.
Jag blundar hårt och drömmer mig bort.

Du är den som alltid finns där.
Du är den jag drömmer om.




Fri vers av MissK
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-01-12 15:46



Bookmark and Share


    vingklippt
vackert sagt...ja känner igen mig..
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

MissK
MissK