Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet faktiskt inte vad det heter

Ta mitt hjärta.

Gör det riktigt varmt, så det längtar...

Sen när du tröttnar, frys det.
Frys det så det blir kallt, utan känslor.




Fri vers av MissK
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-02-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissK
MissK